privacy - lekkerkerkdoordetijd

Ga naar de inhoud
Privacyverklaring van de Historische vereniging Lekkerkerk door de tijd.
 
De Historische vereniging Lekkerkerk door de tijd (hierna afgekort met Lddt) is verantwoordelijk voor de   verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
 
Contactgegevens:
Historische vereniging Lekkerkerk door de tijd
Secretariaat: A. van Vliet
Fazantstraat 30
2941RB  Lekkerkerk
Telefoon 0180-662721
E-mail: adrivanvliet@planet.nl
 
Voor wijziging van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met het secretariaat, te bereiken via het postdates, telefoonnumer of e-mailadres.
 
Persoonsgegevens die wij verwerken
Lddt verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via ons secretariaatsadres, dan verwijderen wij deze informatie.
 
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
 
Lddt verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
 
- Het afhandelen van uw contributiebetaling.
 
- Verzenden van verenigingskrantjes, nieuwsbrieven, uitnodigingen en vergaderstukken.
 
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
 
Geautomatiseerde besluitvorming
 
Lddt neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.
 
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Lddt bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wanneer u vindt dat Lddt uw persoonsgegevens niet langer mag bewaren, dan kunt u dat aan ons laten weten.
Delen van persoonsgegevens met derden
Lddt verstrekt geen informatie aan derden, behalve ter uitvoering van eigen diensten.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Lddt gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Lddt en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar ons secretariaatsadres.
 
Lddt wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
 
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Lddt neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via ons secretariaatsadres.
 
Terug naar de inhoud